fredag 27. juni 2008

La Rose

Æ e værsjuk. Det "pessrægne" ute og ingenting minner om sommer. Da må man bare gjøre det beste ut av det og det er ingen tvil om at dårlig vær er perfekt syvær. Har fått gjort ferdig AnnaKas La Rose -duk som sto i nest siste Quiltemagasinet. Jeg har ikke kastet meg på Paintsticks-bølgen enda, derfor måtte jeg jukse litt på denne løperen. Roser og hjerter og deilige sommerfarger. Hvis bare sommeren kommer snart så skal jeg legge denne på hagebordet.

Matildes sommerveske

Jeg fikk penger til stoff i bursdagsgave fra mamma og pappa og de klatret jeg opp hos Unni på Storsteinnes. Jeg kjøpte blant annet alle stoffene som denne veska er sydd av. Det er AnnaKas mønster og egentlig lett å sy. Jeg har funnet frem stoff i mer blåtoner. Jeg får se om jeg kanskje må sy en til. Ikke for at jeg akkurat har bruk for flere vesker, men jeg synes den ble så fin.




lørdag 7. juni 2008

Rosa vognteppe med katter

Jeg tenkte det kunne være kjekt med et teppe som prinsessa kunne ha i vogna. Hvis det blir litt varme, så blir nok Voksi-posen i meste laget. Jeg hadde dette stoffet med de fine katteansiktene liggende og syntes det passet fint. "Mau-mau" sa hun når hun fikk se teppenet.
Jeg ville gjerne at det skulle være mulig å bruke dette teppet begge veier og var derfor ute etter et stoff som kunne brukes til bakside. Hos Libertys i London fant jeg dette Amy Butler-stoffet som jeg syntes passet perfekt.